Massage Happy End Eindhoven

Dikke Lul Klein Kutje

Hoerige slet nat klein kutje

hoerige slet nat klein kutje

En dat net zo lang tot dat ik doe wat hij van mij verwacht. En nu op dit moment, ben ik al zo'n stuk verder, ik wil hem plezieren en laten zien dat ik een goede slet ben zoals hij dat wilt! Ik ben zijn hoerige sletje, ik zal altijd en waar dan ook mijn slette kutje openstellen voor hem! Ik ben zijn bezit, hij kan doen met mij wat hij maar wilt, en zal mij straffen wanneer ik niet doe wat hij wilt of fouten maak.

Elke dag als ik wakker word druipt mijn kut al bijna van het idee dat ik zijn sletje ben. Ik maak mezelf klaar voor de nieuwe dag, en vinger mijzelf daarna klaar. Dat stuur ik naar mijn meester, hij geniet daarvan, elk uur vinger ik mezelf flink in mijn hoerige natte kutje.

Elk uur laat ik mijn meester zien dat ik wil zijn wat hij van mij gemaakt heeft! Ik kan nergens anders meer aan denken als aan mijn meester, aan hoe graag ik zijn hoerige sletje wil zijn.

De hele dag is mijn kut zeik nat, wachtend op de aandacht van mijn meester. Toch is het elke keer de vraag of ik aandacht krijg of dat ik alleen de straffen ga ontvangen.

Ik weet dat ik het niet allemaal goed doe en nog te vaak tegen hem in ga. Ik weet dat ik daar straf voor krijg, ik doe dat toch elke keer weer.

Dan denk ik bij mijzelf is dat een uitdaging? Bij de gedachte word mijn kutje weer nat. Ik begin het lekker te vinden om mezelf klaar te vingeren en dat meerdere keren per dag. En dan komt mijn meester thuis, mijn hart begint sneller te kloppen, Sneller te kloppen van spanning, als ik weet dat ik slagen ga krijgen.

Hij komt op mij af en trekt mijn hoofd naar achteren aan mijn haar, of hij pakt me aan me keel vast en kijkt me aan. Hij zegt niks, maar kijkt me streng aan, ik weet genoeg. Ik krijg de zenuwen door mijn lijf, ik kick erop hoe hij met me doet, hoe harder en ruwer hij met mij om gaat hoe meer in ervan geniet. Ik ga verder met de dingen die die dag moeten gebeuren, met zijn strenge blik in mijn rug weet ik dat hij soms naar mij kijkt.

Dat maakt mij nerveus en moet ik soms een klein beetje lachen van de zenuwen. Mijn lichaam word niet meer rustig en is de heletijd opgewonden en mijn kutje zeiknat. Ik wil het liefst de hele dag door gedekt worden door mijn meester, spuitend klaar komen. Elke dag harder en meer. Hij komt op me af, soms zonder dat ik het door heb en ineens pakt hij me vast, stevig en streng.

Hij knijpt mijn borsten en tepels zo hard dat het pijn doet, maar ik geniet ervan, ik word er geiler en geiler van. Mijn kut zeik nat en hopend op zijn handen die mij gaan bevredigen op een strenge en harde manier. Zijn hand gaat hard mijn broek in, ik draag geen ondergoed meer hij kan er overal en altijd goed bij. Hard vingert hij mij maar stopt net voor het moment dat ik kom, de spanning stijgt bij mij, en ik wil zo graag komen.

Dat mag niet, alleen met toestemming van mijn meester mag ik komen, anders volgen er slagen. Even later doe ik mijn halsband om en ga ik in de keurhouding staan voor mijn meester, Ik vinger mezelf zodat hij naar mij kan kijken, de zenuwen gieren door mijn lijf, wanneer krijg ik de aandacht van mijn meester. Wat gaat hij mij opdragen om te doen, en dan ineens moet ik voorovergebogen gaan staan en bind hij mijn handen vast ver uitelkaar. Hij tikt met zijn voeten mijn benen uit elkaar in spreid stand, en bind ook mijn voeten een stuk uitelkaar vast.

Het tienersletje dat door twee dikke zaadpalen tegelijk in haar meisjesspleet werd afgeragd. Emile begon aan zijn eindspurt en stootte woest met zijn pik omhoog. Bert joeg zijn dikke leuter hard op en neer in de kut van zijn kleindochter en had met één hand de kloten van Emile vast.

Anneke was buiten zichzelf van perverse geilheid en liet zich afraggen als een goedkope snol. Emile kotste als eerste zijn slijm in de buik van het verdorven tienermeisje. Vloekend ramde hij zijn gespierde heupen omhoog en schreeuwde 'Hier, geile kutslet, smerige pijpsnol daar komt het, ik spuit je gore kut helemaal vol.

Myra was intussen drijfnat van het zweet en keek verlangend naar de twee glibberig natte pikken die langs elkaar en tegelijkertijd in het kale kutje ramden. Met dikke stralen spoot haar zoon zijn warme jongenszaad in de spleet van Anneke en door de grote hoeveelheid droop het vrijwel onmiddellijk in dunne slierten uit het onbehaarde kutje over de dikke leuter en de forse kloten van Bert. Deze werd nu zichtbaar geiler en geiler en begon als een wilde te rammen.

Met een gekromde rug en zijn zwaar behaarde reet naar achteren gedrukt, stootte hij nu met zijn volle gewicht in de kut van zijn kleindochter. Grommend naaide hij het jonge ding en Myra zag dat zijn bilspieren zich spanden. Neuk me zwanger me je gore pik, naai me en schiet me vol met jong. De dikke vleespaal van Bert was vet van het jonge meisjesgeil dat zich nu had vermengd met het vette zaad van Emile. Bert drukte zijn pik nu tot aan de wortel naar binnen en kotste zijn vette room in het afgeragde spleetje van zijn kleindochter.

Vrijwel onmiddellijk nadat hij het geile ding had volgespoten, trok hij zijn zaadsnikkel uit haar kut en trok het zwaar hijgende tienersletje overeind. Begerig likte de geile knul de slierten zaad die uit het kutje dropen op en liet hij zichtbaar genietend toe dat de oude man zijn kleine kontgat uitlikte. Emile drukte zijn gespierde jongensbillen ongegeneerd naar achteren om de tong van opa Bert nog beter te kunnen voelen.

Met gesloten ogen lebberde hij het sterk gezwollen kutje van Anneke uit. De slierten zaad dropen langs zijn mond naar beneden en deze gulzige tienerjongen was blijkbaar niet vies van een paar flinke slokken vers sperma. Myra staarde voor zich uit en had even het idee dat ze dit alles had gedroomd.

Met haar mond open keek ze door het raam en zag ze dat het toch allemaal echt had plaats gevonden. Het was opeens stil geworden in het tuinhuis. Emile lag met gesloten ogen op de grond en masseerde zijn nog halfstijve jongenspiemel. Bert zat in een oude leren stoel en kneedde zachtjes zijn dikke kloten. Het tienersletje Anneke lag met gesloten ogen en haar benen uit elkaar op de tuinbank en wreef zachtjes over haar kleine tietjes.

Myra's blik richtte zich vooral op het gespierde en pezige lichaam van haar zoon Emile. Ze wreef snel tussen haar benen en fluisterde zachtjes 'Jaaa Ik wil datje mamma volspuit, geile knul'. Ze sidderde en haar zeiknatte kut trok een aantal keren zich samen.

Voor de vierde keer was ze klaar gekomen op het hondsgeile lijf van haar bloedeigen zoon. Snel fatsoeneerde ze haar kleren en liep op haar tenen terug naar het grote huis. Ze ging onmiddellijk op zoek naar haar man Ed.

Myra was snel via de achterdeur het huis binnen gegaan en voelde zich loom en slaperig. Haar kutje was nog steeds zeiknat, zelden was ze zo vaak en intens achter elkaar klaar gekomen. Snel trok ze haar kleren uit en pakte haar dunne zijden peignoir uit de badkamer. Ze friste zich een beetje op en ging ontspannen op haar bed liggen en luisterde via het open raam naar de talloze zangvoqels in de grote tuin.

Ze werd wakker doordat ze stappen in het grote trappenhuis hoorde. Geil trok ze haar knieën omhoog en trok ze hoerig haar schaamlippen uit elkaar. Als een loopse teef drukte ze haar natte gleuf omhoog. Verwachtingsvol keek ze naar de halfopenstaande deur en schrok geweldig toen ze daar het verwaaide hoofd van Emile om de deur zag kijken. Gek genoeg had ze niet de reflex om haar willige kut voor haar zoon te verbergen maar genoot van zijn priemende blik.

Ze ging langzaam verder met haar vingers en kneep wellustig in haar harde tepels. Emile zei niets maar wreef met zijn hand over zijn volle kruis. Emile likte zijn lippen af en ritste zijn gulp open waardoor zijn forse pik naar buiten kwam. Gefascineerd keek Myra toe hoe haar zoon zijn half stijve snikkel kneedde en het grote stuk vlees in enkele seconden als een heipaal omhoog uit zijn gulp stak. Myra wreef begerig over haar klitje en stopte twee vingers in haar natte spleet. Ze keek haar zoon geil aan en likte haar lippen af.

Hij zei helemaal niets en keek met strakke blik naar zijn geilende moeder. Myra dreef van het kutvocht en wilde opstaan om de dik beaderde snikkel van haar zoon eens lekker te pijpen en zijn dikke kloten te likken.

Het door haar al zo lang verwachte moment leek nu eindelijk daar te zijn, eindelijk zou ze zware pik van haar zoon in haar kut geramd krijgen en volgespoten worden met zijn vette zaad. Ze zat op de rand van het bed en wilde opstaan net op het moment dat haar zoon zijn dikke stralen zaad kreunend en schokkend op het slaapkamertapijt spoot.

Hij vloekte en gromde en kreunde 'godverdomme, gore teef, je maakt me zo geil dat ik al gespoten heb, zonder in je kut geramd te hebben, geile snol ik wil je naaien verdomme, lekker je gore snollenkut volspuiten'. Ongeveer op hetzelfde moment hoorde ze stemmen in de hal en Myra realiseerde zich dat haar bezoek gearriveerd moest zijn. Haar nicht Petra en haar man kwamen haar ophalen voor een driedaagse logeerpartij in Den Haag. Behendig zakte ze door haar knieën en pakte de halfstijve lul van haar zoon stevig vast.

Terwijl ze de paarse glibberige eikel naar binnen zoog, perste ze de laatste druppels jongensgeil naar buiten en likte deze begerig op.

Emile greep haar tamelijk ruw bij haar tepels en stak vervolgens drie vingers in zijn moeders natte gleuf. Myra kromde haar rug en sidderde. Emile reed als een jonge reu tegen zijn moeder aan en wilde haar tongzoenen.

Myra probeerde hem van zich af te duwen, maar kon de vingers van haar zoon bijna niet weerstaan. Emile kromde zijn soppende vingers stevig in de natte kut van zijn moeder. Myra werd nu licht paniekerig en hoewel ze intens genoot van de vingers van haar zoon, zei ze onder druk: Emile sloop weg en Myra kon zich in korte tijd fatsoeneren en verwelkomde haar gasten.

Het werd een gezellig bezoek en na ongeveer een half uurtje kwam Ed thuis. Na zijn gasten te hebben begroet liep hij naar boven om Emile goedendag te zeggen.

Zijn kamerdeur stond op een kier en met geile belangstelling zag Ed hoe zijn tienerzoon op zijn bed lag met zijn dikke kloppende pik in zijn hand. Zonder een geluid te maken keek de trotse en zeer geile vader naar zijn zoon, die zich wil lag af te rukken en met twee vingers in zijn reet op en neer bewoog. Ed wreef over zijn gulp en voelde hoe zijn eigen pik snel omhoog kwam. Emile ging weer achterover liggen en rukte nu wild aan zijn opvallend dikke jongenspik. Ed liep de kamer binnen om zijn masturberende zoon van dichtbij te kunnen bekijken.

Hij knielde voor het bed en pakte voorzichtig met één hand de volle kloten van zijn zoon en zoog ze één voor één naar binnen. De andere hand sloot hij stevig om de wortel van de jongenspik en met regelmatige bewegingen nam hij het trekken over. Emile stootte met zijn heupen woest omhoog, waardoor zijn snikkel als het ware de hand van zijn vader neukte. Het pezige lijf van de jonge knul verkrampte en grommend spoot de knul voor de tweede keer zijn dikke stralen zaad omhoog.

Ed bleef aan de pik van zijn zoon trekken en kneep de laatste druppels uit zijn eikel. Hijgend lag Emile te schokken en genoot voelbaar toen hij de tong van zijn vader over zijn buik voelde bewegen. Ed likte het zaad van zijn zoon met volle overgave op en bewerkte tegelijkertijd de harde tepels van de jongen. Hij stond op en ritste zijn gulp open. Gefascineerd keek Emile hoe zijn vader zijn harde snikkel masseerde en in zijn grote hangzak kneep. Ed glimlachte en zei zachtjes: Met één soepele beweging verdween de paal van Ed weer zijn broek en enkele minuten later hadden vader en zoon zich bij het gezelschap gevoegd.

Er werd gedronken en gelachen. Myra ving steeds frequenter de blikken van haar zoon op, die overduidelijk moeite deed om tussen haar benen te gluren. Ongemerkt liet ze haar korte rokje zo nu en dan wat omhoog schuiven en gunde ze haar zoon een snelle blik op haar natte spleet. Aan de wijze waarop de jongen ongemakkelijk zat te draaien, maakte ze op dat hij geil werd van haar hoerige snollenkut.

Zonder dat iemand er iets van merkte was ze bezig om haar eigen zoon op te geilen, hem te laten genieten van haar geile sletterige lichaam. Myra keek Petra aan en merkte dat haar nicht ook met grote aandacht naar het kruis van de tienerjongen keek. Petra kleurde rood in haar gezicht en stamelde 'Wat Myra lachte en keek haar nicht doordringend aan 'De wijn, lieverd, ik vroeg of je de wijn lekker vond'.

Het geile loeder liep achter haar zoon aan naar de keuken. Toen ze daar samen stonden greep ze haar jongen in zijn kruis en hijgde 'tante Petra geilt op je, hoerige knul van me'.

Emile kleurde weer en genoot intens toen zijn moeder hem diep tongzoende. De jongen knikte en drukte zijn kruis uitdagend naar voren. Myra trok de kurk uit de fles en zei: Emile liep de kamer binnen en ging met de fles rond.

Toen hij zijn tante wilde inschenken, drukte hij wellustig zijn middel naar voren en genoot van haar ongegeneerd geile blik op de grote stijve snikkel die de stof van de versleten jeans deed spannen. Na een uur of twee vertrokken Myra, Petra en haar man. Myra kuste haar zoon in zijn nek en zei: Emile lachte en zei: Toen de bagage was ingeladen reed de witte stationwagen weg en werd het gezelschap uitgezwaaid door Ed en Emile. Ed zweeg en dacht 'En nu dat lekkere jong opgeilen zodat hij straks zijn moeder lekker geil kan afraggen en haar gore kut zal volgkoetsen met vers geil'.

Stoeiend liepen ze terug naar het grote huis en brachten ze de rest van de avond door met televisie kijken en biljarten. Rond twaalf uur besloot Ed om naar bed te gaan en zei quasi-streng 'Niet te laat hé, geile rukker en handen boven de dekens'.

Emile lachte luid en zei 'Alsof jij zo niet lekker aan je paal gaat sjorren zeker! Ed speelde voor het slapen korte tijd met één van Myra's dildo's en drukte het rubberen geval diep in zijn vochtige hol. Al raggend fantaseerde hij over zijn zoon die zijn moeder van achter besteeg en haar flink in haar kut ramde.

Schaamteloos liet hij zijn fantasie de vrije loop en bedacht zich hoe het zou zijn om de forse pik van zijn zoon zelf in de willige reet van zijn moeder te drukken.

Op de grond zag hij één van Myra's kanten strings liggen en automatisch raapte hij het rood kanten slipje van zijn geile vrouw op. Hij rook aan het kruisje en snoof haar geile kutgeuren op. Kwijlend begon hij het kruis te likken en genoot hij van de hoerige geur die in het slipje was getrokken Over drie dagen zou hij zijn vrouw als een perverse hoer aanbieden aan haar eigen zoon. Nu reeds verheugde hij zich op het uilikken van haar volgespoten gleuf, vol met dik jongenszaad. Kreunend kwam hij klaar over zijn buik en van pure geilheid likte hij gulzig zijn romige geil van zijn vingers af en zei hardop 0h, wat zal die gore snol daar van genieten, die lekkere dikke snikken van haar eigen zoon in haar perverse geile kut te voelen pompen, we zullen die geile lekker afraggen met z'n tweeën.

Na enkele minuten viel Ed in een diepe slaap en merkte hij niet dat Emile zich in de woonkamer lag af te trekken terwijl hij naar een smerige seksfilm keek. Tijdens het klaarkomen gromde de jonge knul: Het landgoed leek totaal onbewoond, met uitzondering van het kleine daglonershuisje van Bert de tuinman. Hier brandde nog een kleine hoeveelheid licht. In het weinige licht dat door de ramen scheen, kon men zien hoe de oude kerel op zeer gore wijze aan de reuenpik van zijn hond lag te zuigen.

De sterk gezwollen paarse snikkel verdween diep achter in zijn keel. Af en toe pauzeerde de oude geilaard en liet hij kreunend zijn grote paarse eikel door de geile reu aflikken. Al snel spoot zijn vette geil in dikke stralen op het armetierige zeil op de vloer. De reu likte het gulzig op en sprong tegen zijn baas op om de laatste druppels van diens eikel te slobberen. Morgen mag je de kleine meid weer in haar kale spleet naaien'. Met zijn volle hand trok hij de dikke snikkel van de hond af en het duurde niet lang voordat het dier schokkend klaar kwam en zijn zaad in dunne stralen naar buiten spoot.

Gulzig likte de oude kerel het reuenzaad op en door de reuenpik te masseren spoot het geile dier steeds meer van zijn hondengeil naar buiten, recht in de mond van zijn baas. Na enige tijd gaf Bert het beest een stuk worst en ging naar zijn kleine en schaars gemeubileerde slaapkamer. Binnen een paar minuten was de perverse geilaard met zijn kleren aan in slaap gevallen en werd het doodstil. Het werden drie gezellige en tegelijkertijd geile dagen voor Ed en Emile.

Tussen vader en zoon bestond een hechte band en door de afwezigheid van Myra werd het huishouden op geheel andere wijze gevoerd.

Er werd veel televisie gekeken, maar vooral veel over seks gepraat. Al op de eerste avond draaide Ed een tamelijk perverse pornofilm en liet hij Emile meekijken.

De film was een compilatie van extreme seksscènes, waaronder pisseks en ongegeneerd geile dierenseks. Ed was enigszins verbaasd om te zien dat Emile stoïcijns naar een scène zat te kijken waarin een ouder echtpaar met een, grote Duitse herder de meest smerige spelletjes uitvoerden.

De man liet zich uitgebreid door de hond aan zijn dikke pik likken en vingerde tegelijkertijd de, grote zwaar behaarde kut van de vrouw. Uiteindelijk werd het gore wijf door de hond genaaid en droop het reuengeil in dunne slierten uit de bolle tevenkut rechtstreeks in de mond van de smerige kerel.

Ed glimlachte naar zijn zoon en keek hem veelbetekend aan. Emile draaide ongemakkelijk op zijn stoel heen en weer en kreeg een kop als vuur. Ed kwam nu dichter bij zijn zoon zitten en op gedempte toon vertelde hij hem in het kort over zijn eerste neukpartij. Het was een geile meid van een jaar of 18 en ze was de zus van een klasgenoot'. Emile luisterde vol aandacht en vroeg zijn vader om iets meer over zijn eerste neukpartij te vertellen.

Dat was trouwens niet geheel toevallig Emile, want het was een hete tante die vrijwel elke pik die maar een beetje stijf werd maar al te graag in haar buik of in haar mond voelde pompen' Ed keek zijn zoon aan en deed als of hij niet in de gaten had dat zijn jongen er bijzonder geil van raakte om te horen hoe zijn vaders eerste neukbeurt was verlopen. In zijn dunne sportbroekje van glimmende stof was een dikke harde lul duidelijk waarneembaar. Wanneer ze je niet onmiddellijk mocht, dan vroeg ze geld voor haar geile spelletjes.

Ik geloof € 2,50 voor een pijpbeurt en voor € 5, 00 mocht je haar sowieso naaien'. Ed lachte op een bijzonder vreemde manier en zei 'Ik had daar geen problemen mee, het was een heet wijf die kon pijpen als een volleerde hoer en haar kutje was altijd willig en nat.

De eerste keer pijpte ze me achter het gymlokaal, terwijl ze van achteren werd gepakt door een jongen uit een hogere klas. Er stonden nog twee hete knullen te wachten tot zij aan de beurt waren om onze schoolslet lekker vol te spuiten. Man, dat was zo onbeschrijfelijk geil' vertelde Ed en masseerde door de stof van zijn broek zijn inmiddels harde snikkel.

Emile kuchte en keek zijn vader triomfantelijk aan. Emile werd steeds overmoediger en zei op luide toon 'Het kleine loeder is een jaar of 13, maar ze naait als een volleerde snol, haar kutje is lekker nauw en ze laat alles toe wat ik wil, ze is echt pikgeil' ' Allemachtig, Emile, is dat niet een beetje link om zo'n klein meisje te naaien, doet het haar geen pijn' vroeg Ed op een gespeeld vragende toon.

Emile keek met bewondering naar de grote kloppende pik van zijn vader en zonder ook maar enige aarzeling trok hij het korte sportbroekje naar beneden en floepte zijn harde jongenspik tegen zijn gespierde buik aan. De jonge knul sloot zijn ogen en genoot van de geile hand van zijn vader. Natuurlijk kun ook jij haar naaien, zeg maar wanneer dan vraag ik of die teef langs komt'.

Met zijn tong likte hij met cirkelvormige bewegingen over de eikel van zijn zoon terwijl hij sneller aan zijn eigen leuter trok. Hij pijpte zijn zoon steeds dieper en voelde de jongenspik natter en harder worden. Verrast was hij toen hij de hand van Emile om zijn pik voelde sluiten en merkte dat hij door zijn zoon werd afgetrokken. Ed stond op en zijn druipende pik was nu precies op de hoogte van de mond van zijn zoon. Emile sloot zijn ogen en met één beweging zoog hij gulzig de dikke paal van zijn vader naar binnen.

Ed genoot en kreunde 'Jezus, jongen je pijpt net zo lekker als mamma'. Het was verbazingwekkend hoe diep de jongen zijn vader pijpte, de dikke snikkel verdween tot aan de wortel in de mond van de tienerjongen. Emile pauzeerde even en keek zijn vader aan 'Pijpt mamma echt zo lekker, doet ze het zoals een echte hoer' vroeg hij met een geile blik in zijn ogen.

Ed voelde dat de opzet leek te slagen, Emile wilde blijkbaar geilen op zijn moeder en wat was nu beter om dat gewoon in het echt te laten ervaren. Emile hijgde en zijn neusvleugels bewogen snel op en neer.

.

Man zoekt man sexdate sub zoekt domhoerige slet nat klein kutje

En dat net zo lang tot dat ik doe wat hij van mij verwacht. En nu op dit moment, ben ik al zo'n stuk verder, ik wil hem plezieren en laten zien dat ik een goede slet ben zoals hij dat wilt! Ik ben zijn hoerige sletje, ik zal altijd en waar dan ook mijn slette kutje openstellen voor hem! Ik ben zijn bezit, hij kan doen met mij wat hij maar wilt, en zal mij straffen wanneer ik niet doe wat hij wilt of fouten maak. Elke dag als ik wakker word druipt mijn kut al bijna van het idee dat ik zijn sletje ben.

Ik maak mezelf klaar voor de nieuwe dag, en vinger mijzelf daarna klaar. Dat stuur ik naar mijn meester, hij geniet daarvan, elk uur vinger ik mezelf flink in mijn hoerige natte kutje. Elk uur laat ik mijn meester zien dat ik wil zijn wat hij van mij gemaakt heeft!

Ik kan nergens anders meer aan denken als aan mijn meester, aan hoe graag ik zijn hoerige sletje wil zijn. De hele dag is mijn kut zeik nat, wachtend op de aandacht van mijn meester. Toch is het elke keer de vraag of ik aandacht krijg of dat ik alleen de straffen ga ontvangen. Ik weet dat ik het niet allemaal goed doe en nog te vaak tegen hem in ga. Ik weet dat ik daar straf voor krijg, ik doe dat toch elke keer weer. Dan denk ik bij mijzelf is dat een uitdaging? Bij de gedachte word mijn kutje weer nat.

Ik begin het lekker te vinden om mezelf klaar te vingeren en dat meerdere keren per dag. En dan komt mijn meester thuis, mijn hart begint sneller te kloppen, Sneller te kloppen van spanning, als ik weet dat ik slagen ga krijgen.

Hij komt op mij af en trekt mijn hoofd naar achteren aan mijn haar, of hij pakt me aan me keel vast en kijkt me aan. Hij zegt niks, maar kijkt me streng aan, ik weet genoeg. Ik krijg de zenuwen door mijn lijf, ik kick erop hoe hij met me doet, hoe harder en ruwer hij met mij om gaat hoe meer in ervan geniet.

Ik ga verder met de dingen die die dag moeten gebeuren, met zijn strenge blik in mijn rug weet ik dat hij soms naar mij kijkt. Dat maakt mij nerveus en moet ik soms een klein beetje lachen van de zenuwen. Mijn lichaam word niet meer rustig en is de heletijd opgewonden en mijn kutje zeiknat.

Ik wil het liefst de hele dag door gedekt worden door mijn meester, spuitend klaar komen. Elke dag harder en meer. Hij komt op me af, soms zonder dat ik het door heb en ineens pakt hij me vast, stevig en streng. Hij knijpt mijn borsten en tepels zo hard dat het pijn doet, maar ik geniet ervan, ik word er geiler en geiler van. Mijn kut zeik nat en hopend op zijn handen die mij gaan bevredigen op een strenge en harde manier.

Zijn hand gaat hard mijn broek in, ik draag geen ondergoed meer hij kan er overal en altijd goed bij. Hard vingert hij mij maar stopt net voor het moment dat ik kom, de spanning stijgt bij mij, en ik wil zo graag komen.

Dat mag niet, alleen met toestemming van mijn meester mag ik komen, anders volgen er slagen. Even later doe ik mijn halsband om en ga ik in de keurhouding staan voor mijn meester, Ik vinger mezelf zodat hij naar mij kan kijken, de zenuwen gieren door mijn lijf, wanneer krijg ik de aandacht van mijn meester.

Wat gaat hij mij opdragen om te doen, en dan ineens moet ik voorovergebogen gaan staan en bind hij mijn handen vast ver uitelkaar. Hij tikt met zijn voeten mijn benen uit elkaar in spreid stand, en bind ook mijn voeten een stuk uitelkaar vast. Het tienersletje dat door twee dikke zaadpalen tegelijk in haar meisjesspleet werd afgeragd. Emile begon aan zijn eindspurt en stootte woest met zijn pik omhoog. Bert joeg zijn dikke leuter hard op en neer in de kut van zijn kleindochter en had met één hand de kloten van Emile vast.

Anneke was buiten zichzelf van perverse geilheid en liet zich afraggen als een goedkope snol. Emile kotste als eerste zijn slijm in de buik van het verdorven tienermeisje. Vloekend ramde hij zijn gespierde heupen omhoog en schreeuwde 'Hier, geile kutslet, smerige pijpsnol daar komt het, ik spuit je gore kut helemaal vol.

Myra was intussen drijfnat van het zweet en keek verlangend naar de twee glibberig natte pikken die langs elkaar en tegelijkertijd in het kale kutje ramden. Met dikke stralen spoot haar zoon zijn warme jongenszaad in de spleet van Anneke en door de grote hoeveelheid droop het vrijwel onmiddellijk in dunne slierten uit het onbehaarde kutje over de dikke leuter en de forse kloten van Bert.

Deze werd nu zichtbaar geiler en geiler en begon als een wilde te rammen. Met een gekromde rug en zijn zwaar behaarde reet naar achteren gedrukt, stootte hij nu met zijn volle gewicht in de kut van zijn kleindochter. Grommend naaide hij het jonge ding en Myra zag dat zijn bilspieren zich spanden.

Neuk me zwanger me je gore pik, naai me en schiet me vol met jong. De dikke vleespaal van Bert was vet van het jonge meisjesgeil dat zich nu had vermengd met het vette zaad van Emile. Bert drukte zijn pik nu tot aan de wortel naar binnen en kotste zijn vette room in het afgeragde spleetje van zijn kleindochter.

Vrijwel onmiddellijk nadat hij het geile ding had volgespoten, trok hij zijn zaadsnikkel uit haar kut en trok het zwaar hijgende tienersletje overeind. Begerig likte de geile knul de slierten zaad die uit het kutje dropen op en liet hij zichtbaar genietend toe dat de oude man zijn kleine kontgat uitlikte. Emile drukte zijn gespierde jongensbillen ongegeneerd naar achteren om de tong van opa Bert nog beter te kunnen voelen.

Met gesloten ogen lebberde hij het sterk gezwollen kutje van Anneke uit. De slierten zaad dropen langs zijn mond naar beneden en deze gulzige tienerjongen was blijkbaar niet vies van een paar flinke slokken vers sperma. Myra staarde voor zich uit en had even het idee dat ze dit alles had gedroomd. Met haar mond open keek ze door het raam en zag ze dat het toch allemaal echt had plaats gevonden. Het was opeens stil geworden in het tuinhuis. Emile lag met gesloten ogen op de grond en masseerde zijn nog halfstijve jongenspiemel.

Bert zat in een oude leren stoel en kneedde zachtjes zijn dikke kloten. Het tienersletje Anneke lag met gesloten ogen en haar benen uit elkaar op de tuinbank en wreef zachtjes over haar kleine tietjes.

Myra's blik richtte zich vooral op het gespierde en pezige lichaam van haar zoon Emile. Ze wreef snel tussen haar benen en fluisterde zachtjes 'Jaaa Ik wil datje mamma volspuit, geile knul'. Ze sidderde en haar zeiknatte kut trok een aantal keren zich samen. Voor de vierde keer was ze klaar gekomen op het hondsgeile lijf van haar bloedeigen zoon.

Snel fatsoeneerde ze haar kleren en liep op haar tenen terug naar het grote huis. Ze ging onmiddellijk op zoek naar haar man Ed. Myra was snel via de achterdeur het huis binnen gegaan en voelde zich loom en slaperig.

Haar kutje was nog steeds zeiknat, zelden was ze zo vaak en intens achter elkaar klaar gekomen. Snel trok ze haar kleren uit en pakte haar dunne zijden peignoir uit de badkamer. Ze friste zich een beetje op en ging ontspannen op haar bed liggen en luisterde via het open raam naar de talloze zangvoqels in de grote tuin. Ze werd wakker doordat ze stappen in het grote trappenhuis hoorde. Geil trok ze haar knieën omhoog en trok ze hoerig haar schaamlippen uit elkaar. Als een loopse teef drukte ze haar natte gleuf omhoog.

Verwachtingsvol keek ze naar de halfopenstaande deur en schrok geweldig toen ze daar het verwaaide hoofd van Emile om de deur zag kijken. Gek genoeg had ze niet de reflex om haar willige kut voor haar zoon te verbergen maar genoot van zijn priemende blik. Ze ging langzaam verder met haar vingers en kneep wellustig in haar harde tepels.

Emile zei niets maar wreef met zijn hand over zijn volle kruis. Emile likte zijn lippen af en ritste zijn gulp open waardoor zijn forse pik naar buiten kwam. Gefascineerd keek Myra toe hoe haar zoon zijn half stijve snikkel kneedde en het grote stuk vlees in enkele seconden als een heipaal omhoog uit zijn gulp stak.

Myra wreef begerig over haar klitje en stopte twee vingers in haar natte spleet. Ze keek haar zoon geil aan en likte haar lippen af. Hij zei helemaal niets en keek met strakke blik naar zijn geilende moeder. Myra dreef van het kutvocht en wilde opstaan om de dik beaderde snikkel van haar zoon eens lekker te pijpen en zijn dikke kloten te likken. Het door haar al zo lang verwachte moment leek nu eindelijk daar te zijn, eindelijk zou ze zware pik van haar zoon in haar kut geramd krijgen en volgespoten worden met zijn vette zaad.

Ze zat op de rand van het bed en wilde opstaan net op het moment dat haar zoon zijn dikke stralen zaad kreunend en schokkend op het slaapkamertapijt spoot. Hij vloekte en gromde en kreunde 'godverdomme, gore teef, je maakt me zo geil dat ik al gespoten heb, zonder in je kut geramd te hebben, geile snol ik wil je naaien verdomme, lekker je gore snollenkut volspuiten'. Ongeveer op hetzelfde moment hoorde ze stemmen in de hal en Myra realiseerde zich dat haar bezoek gearriveerd moest zijn.

Haar nicht Petra en haar man kwamen haar ophalen voor een driedaagse logeerpartij in Den Haag. Behendig zakte ze door haar knieën en pakte de halfstijve lul van haar zoon stevig vast.

Terwijl ze de paarse glibberige eikel naar binnen zoog, perste ze de laatste druppels jongensgeil naar buiten en likte deze begerig op. Emile greep haar tamelijk ruw bij haar tepels en stak vervolgens drie vingers in zijn moeders natte gleuf. Myra kromde haar rug en sidderde. Emile reed als een jonge reu tegen zijn moeder aan en wilde haar tongzoenen.

Myra probeerde hem van zich af te duwen, maar kon de vingers van haar zoon bijna niet weerstaan. Emile kromde zijn soppende vingers stevig in de natte kut van zijn moeder. Myra werd nu licht paniekerig en hoewel ze intens genoot van de vingers van haar zoon, zei ze onder druk: Emile sloop weg en Myra kon zich in korte tijd fatsoeneren en verwelkomde haar gasten.

Het werd een gezellig bezoek en na ongeveer een half uurtje kwam Ed thuis. Na zijn gasten te hebben begroet liep hij naar boven om Emile goedendag te zeggen. Zijn kamerdeur stond op een kier en met geile belangstelling zag Ed hoe zijn tienerzoon op zijn bed lag met zijn dikke kloppende pik in zijn hand. Zonder een geluid te maken keek de trotse en zeer geile vader naar zijn zoon, die zich wil lag af te rukken en met twee vingers in zijn reet op en neer bewoog.

Ed wreef over zijn gulp en voelde hoe zijn eigen pik snel omhoog kwam. Emile ging weer achterover liggen en rukte nu wild aan zijn opvallend dikke jongenspik. Ed liep de kamer binnen om zijn masturberende zoon van dichtbij te kunnen bekijken.

Hij knielde voor het bed en pakte voorzichtig met één hand de volle kloten van zijn zoon en zoog ze één voor één naar binnen. De andere hand sloot hij stevig om de wortel van de jongenspik en met regelmatige bewegingen nam hij het trekken over.

Emile stootte met zijn heupen woest omhoog, waardoor zijn snikkel als het ware de hand van zijn vader neukte. Het pezige lijf van de jonge knul verkrampte en grommend spoot de knul voor de tweede keer zijn dikke stralen zaad omhoog.

Ed bleef aan de pik van zijn zoon trekken en kneep de laatste druppels uit zijn eikel. Hijgend lag Emile te schokken en genoot voelbaar toen hij de tong van zijn vader over zijn buik voelde bewegen. Ed likte het zaad van zijn zoon met volle overgave op en bewerkte tegelijkertijd de harde tepels van de jongen. Hij stond op en ritste zijn gulp open. Gefascineerd keek Emile hoe zijn vader zijn harde snikkel masseerde en in zijn grote hangzak kneep.

Ed glimlachte en zei zachtjes: Met één soepele beweging verdween de paal van Ed weer zijn broek en enkele minuten later hadden vader en zoon zich bij het gezelschap gevoegd. Er werd gedronken en gelachen. Myra ving steeds frequenter de blikken van haar zoon op, die overduidelijk moeite deed om tussen haar benen te gluren. Ongemerkt liet ze haar korte rokje zo nu en dan wat omhoog schuiven en gunde ze haar zoon een snelle blik op haar natte spleet.

Aan de wijze waarop de jongen ongemakkelijk zat te draaien, maakte ze op dat hij geil werd van haar hoerige snollenkut. Zonder dat iemand er iets van merkte was ze bezig om haar eigen zoon op te geilen, hem te laten genieten van haar geile sletterige lichaam.

Myra keek Petra aan en merkte dat haar nicht ook met grote aandacht naar het kruis van de tienerjongen keek. Petra kleurde rood in haar gezicht en stamelde 'Wat Myra lachte en keek haar nicht doordringend aan 'De wijn, lieverd, ik vroeg of je de wijn lekker vond'. Het geile loeder liep achter haar zoon aan naar de keuken. Toen ze daar samen stonden greep ze haar jongen in zijn kruis en hijgde 'tante Petra geilt op je, hoerige knul van me'. Emile kleurde weer en genoot intens toen zijn moeder hem diep tongzoende.

De jongen knikte en drukte zijn kruis uitdagend naar voren. Myra trok de kurk uit de fles en zei: Emile liep de kamer binnen en ging met de fles rond. Toen hij zijn tante wilde inschenken, drukte hij wellustig zijn middel naar voren en genoot van haar ongegeneerd geile blik op de grote stijve snikkel die de stof van de versleten jeans deed spannen. Na een uur of twee vertrokken Myra, Petra en haar man. Myra kuste haar zoon in zijn nek en zei: Emile lachte en zei: Toen de bagage was ingeladen reed de witte stationwagen weg en werd het gezelschap uitgezwaaid door Ed en Emile.

Ed zweeg en dacht 'En nu dat lekkere jong opgeilen zodat hij straks zijn moeder lekker geil kan afraggen en haar gore kut zal volgkoetsen met vers geil'. Stoeiend liepen ze terug naar het grote huis en brachten ze de rest van de avond door met televisie kijken en biljarten. Rond twaalf uur besloot Ed om naar bed te gaan en zei quasi-streng 'Niet te laat hé, geile rukker en handen boven de dekens'.

Emile lachte luid en zei 'Alsof jij zo niet lekker aan je paal gaat sjorren zeker! Ed speelde voor het slapen korte tijd met één van Myra's dildo's en drukte het rubberen geval diep in zijn vochtige hol.

Al raggend fantaseerde hij over zijn zoon die zijn moeder van achter besteeg en haar flink in haar kut ramde. Schaamteloos liet hij zijn fantasie de vrije loop en bedacht zich hoe het zou zijn om de forse pik van zijn zoon zelf in de willige reet van zijn moeder te drukken. Op de grond zag hij één van Myra's kanten strings liggen en automatisch raapte hij het rood kanten slipje van zijn geile vrouw op.

Hij rook aan het kruisje en snoof haar geile kutgeuren op. Kwijlend begon hij het kruis te likken en genoot hij van de hoerige geur die in het slipje was getrokken Over drie dagen zou hij zijn vrouw als een perverse hoer aanbieden aan haar eigen zoon.

Nu reeds verheugde hij zich op het uilikken van haar volgespoten gleuf, vol met dik jongenszaad. Kreunend kwam hij klaar over zijn buik en van pure geilheid likte hij gulzig zijn romige geil van zijn vingers af en zei hardop 0h, wat zal die gore snol daar van genieten, die lekkere dikke snikken van haar eigen zoon in haar perverse geile kut te voelen pompen, we zullen die geile lekker afraggen met z'n tweeën.

Na enkele minuten viel Ed in een diepe slaap en merkte hij niet dat Emile zich in de woonkamer lag af te trekken terwijl hij naar een smerige seksfilm keek. Tijdens het klaarkomen gromde de jonge knul: Het landgoed leek totaal onbewoond, met uitzondering van het kleine daglonershuisje van Bert de tuinman. Hier brandde nog een kleine hoeveelheid licht. In het weinige licht dat door de ramen scheen, kon men zien hoe de oude kerel op zeer gore wijze aan de reuenpik van zijn hond lag te zuigen.

De sterk gezwollen paarse snikkel verdween diep achter in zijn keel. Af en toe pauzeerde de oude geilaard en liet hij kreunend zijn grote paarse eikel door de geile reu aflikken. Al snel spoot zijn vette geil in dikke stralen op het armetierige zeil op de vloer. De reu likte het gulzig op en sprong tegen zijn baas op om de laatste druppels van diens eikel te slobberen.

Morgen mag je de kleine meid weer in haar kale spleet naaien'. Met zijn volle hand trok hij de dikke snikkel van de hond af en het duurde niet lang voordat het dier schokkend klaar kwam en zijn zaad in dunne stralen naar buiten spoot.

Gulzig likte de oude kerel het reuenzaad op en door de reuenpik te masseren spoot het geile dier steeds meer van zijn hondengeil naar buiten, recht in de mond van zijn baas.

Na enige tijd gaf Bert het beest een stuk worst en ging naar zijn kleine en schaars gemeubileerde slaapkamer. Binnen een paar minuten was de perverse geilaard met zijn kleren aan in slaap gevallen en werd het doodstil. Het werden drie gezellige en tegelijkertijd geile dagen voor Ed en Emile.

Tussen vader en zoon bestond een hechte band en door de afwezigheid van Myra werd het huishouden op geheel andere wijze gevoerd. Er werd veel televisie gekeken, maar vooral veel over seks gepraat. Al op de eerste avond draaide Ed een tamelijk perverse pornofilm en liet hij Emile meekijken.

De film was een compilatie van extreme seksscènes, waaronder pisseks en ongegeneerd geile dierenseks. Ed was enigszins verbaasd om te zien dat Emile stoïcijns naar een scène zat te kijken waarin een ouder echtpaar met een, grote Duitse herder de meest smerige spelletjes uitvoerden.

De man liet zich uitgebreid door de hond aan zijn dikke pik likken en vingerde tegelijkertijd de, grote zwaar behaarde kut van de vrouw. Uiteindelijk werd het gore wijf door de hond genaaid en droop het reuengeil in dunne slierten uit de bolle tevenkut rechtstreeks in de mond van de smerige kerel. Ed glimlachte naar zijn zoon en keek hem veelbetekend aan.

Emile draaide ongemakkelijk op zijn stoel heen en weer en kreeg een kop als vuur. Ed kwam nu dichter bij zijn zoon zitten en op gedempte toon vertelde hij hem in het kort over zijn eerste neukpartij. Het was een geile meid van een jaar of 18 en ze was de zus van een klasgenoot'. Emile luisterde vol aandacht en vroeg zijn vader om iets meer over zijn eerste neukpartij te vertellen.

Dat was trouwens niet geheel toevallig Emile, want het was een hete tante die vrijwel elke pik die maar een beetje stijf werd maar al te graag in haar buik of in haar mond voelde pompen' Ed keek zijn zoon aan en deed als of hij niet in de gaten had dat zijn jongen er bijzonder geil van raakte om te horen hoe zijn vaders eerste neukbeurt was verlopen.

In zijn dunne sportbroekje van glimmende stof was een dikke harde lul duidelijk waarneembaar. Wanneer ze je niet onmiddellijk mocht, dan vroeg ze geld voor haar geile spelletjes.

Ik geloof € 2,50 voor een pijpbeurt en voor € 5, 00 mocht je haar sowieso naaien'. Ed lachte op een bijzonder vreemde manier en zei 'Ik had daar geen problemen mee, het was een heet wijf die kon pijpen als een volleerde hoer en haar kutje was altijd willig en nat. De eerste keer pijpte ze me achter het gymlokaal, terwijl ze van achteren werd gepakt door een jongen uit een hogere klas.

Er stonden nog twee hete knullen te wachten tot zij aan de beurt waren om onze schoolslet lekker vol te spuiten. Man, dat was zo onbeschrijfelijk geil' vertelde Ed en masseerde door de stof van zijn broek zijn inmiddels harde snikkel. Emile kuchte en keek zijn vader triomfantelijk aan. Emile werd steeds overmoediger en zei op luide toon 'Het kleine loeder is een jaar of 13, maar ze naait als een volleerde snol, haar kutje is lekker nauw en ze laat alles toe wat ik wil, ze is echt pikgeil' ' Allemachtig, Emile, is dat niet een beetje link om zo'n klein meisje te naaien, doet het haar geen pijn' vroeg Ed op een gespeeld vragende toon.

Emile keek met bewondering naar de grote kloppende pik van zijn vader en zonder ook maar enige aarzeling trok hij het korte sportbroekje naar beneden en floepte zijn harde jongenspik tegen zijn gespierde buik aan. De jonge knul sloot zijn ogen en genoot van de geile hand van zijn vader. Natuurlijk kun ook jij haar naaien, zeg maar wanneer dan vraag ik of die teef langs komt'.

Met zijn tong likte hij met cirkelvormige bewegingen over de eikel van zijn zoon terwijl hij sneller aan zijn eigen leuter trok. Hij pijpte zijn zoon steeds dieper en voelde de jongenspik natter en harder worden. Verrast was hij toen hij de hand van Emile om zijn pik voelde sluiten en merkte dat hij door zijn zoon werd afgetrokken. Ed stond op en zijn druipende pik was nu precies op de hoogte van de mond van zijn zoon.

Emile sloot zijn ogen en met één beweging zoog hij gulzig de dikke paal van zijn vader naar binnen. Ed genoot en kreunde 'Jezus, jongen je pijpt net zo lekker als mamma'. Het was verbazingwekkend hoe diep de jongen zijn vader pijpte, de dikke snikkel verdween tot aan de wortel in de mond van de tienerjongen.

Emile pauzeerde even en keek zijn vader aan 'Pijpt mamma echt zo lekker, doet ze het zoals een echte hoer' vroeg hij met een geile blik in zijn ogen. Ed voelde dat de opzet leek te slagen, Emile wilde blijkbaar geilen op zijn moeder en wat was nu beter om dat gewoon in het echt te laten ervaren.

Emile hijgde en zijn neusvleugels bewogen snel op en neer.

.


Ik begin het lekker te vinden om mezelf klaar te vingeren en dat meerdere keren per dag. En dan komt mijn meester thuis, mijn hart begint sneller te kloppen, Sneller te kloppen van spanning, als ik weet dat ik slagen ga krijgen. Hij komt op mij af en trekt mijn hoofd naar achteren aan mijn haar, of hij pakt me aan me keel vast en kijkt me aan. Hij zegt niks, maar kijkt me streng aan, ik weet genoeg.

Ik krijg de zenuwen door mijn lijf, ik kick erop hoe hij met me doet, hoe harder en ruwer hij met mij om gaat hoe meer in ervan geniet. Ik ga verder met de dingen die die dag moeten gebeuren, met zijn strenge blik in mijn rug weet ik dat hij soms naar mij kijkt.

Dat maakt mij nerveus en moet ik soms een klein beetje lachen van de zenuwen. Mijn lichaam word niet meer rustig en is de heletijd opgewonden en mijn kutje zeiknat.

Ik wil het liefst de hele dag door gedekt worden door mijn meester, spuitend klaar komen. Elke dag harder en meer. Hij komt op me af, soms zonder dat ik het door heb en ineens pakt hij me vast, stevig en streng. Hij knijpt mijn borsten en tepels zo hard dat het pijn doet, maar ik geniet ervan, ik word er geiler en geiler van. Mijn kut zeik nat en hopend op zijn handen die mij gaan bevredigen op een strenge en harde manier. Zijn hand gaat hard mijn broek in, ik draag geen ondergoed meer hij kan er overal en altijd goed bij.

Hard vingert hij mij maar stopt net voor het moment dat ik kom, de spanning stijgt bij mij, en ik wil zo graag komen. Dat mag niet, alleen met toestemming van mijn meester mag ik komen, anders volgen er slagen.

Even later doe ik mijn halsband om en ga ik in de keurhouding staan voor mijn meester, Ik vinger mezelf zodat hij naar mij kan kijken, de zenuwen gieren door mijn lijf, wanneer krijg ik de aandacht van mijn meester. Wat gaat hij mij opdragen om te doen, en dan ineens moet ik voorovergebogen gaan staan en bind hij mijn handen vast ver uitelkaar.

Hij tikt met zijn voeten mijn benen uit elkaar in spreid stand, en bind ook mijn voeten een stuk uitelkaar vast. Ik sta wijdbeens vastgebonden en kan geen kant op. De spanning word groter, wat gaat hij doen ik kan niks doen en geen kant op, met mijn halsband om en tepelklemmen op totaal vast gebonden wacht ik af.

Ik hoor zijn adem in mijn nek, ik voel zijn aanwezigheid heel dicht op mij, Hij spuit olie over mij heen en vingerd mij hard, ik kan het niet meer tegen houden en ik kom spuitend klaar.

De hele dag wacht ik hierop en wil ik dit zo graag. Hij pakt mij hard vast en drukt met gepast geweld zijn vuist in mijn zeiknatte kut. Hard gaat hij op en neer, en ik vind het heerlijk, harder en harder.

Het druipt uit mijn kut en ik kan het niet meer stoppen, Dan ineens vingerd hij mijn kont, stopt mijn grote plug in mijn kont en beweegt die in en uit. Ik vind het lekker maar het doet me ook pijn, ik weet niet meer wat ik moet doen, ik wil het uit schreeuwen ik kan geen kant op. Genot en plezier, spanning en zenuwen, pijn en vernedering, alles tegelijk.

Zijn vuist glijdt naar binnen in mijn kont, ik word opgerekt in alle gaten die ik heb. Ik schreeuw het haast uit, hij verplicht mij op een strenge manier mijn bek dicht te houden, maar dat lukt me amper. Ik krijg mijn bal in mijn mond en het riempje word strak dicht gedaan zodat ik geen geluid meer maken kan. Daar sta ik dan wijdbeens, bal in mijn mond, halsband om, tepelklemmen op, vastgebonden, vuisten in mijn kont en kut.

Ik kan het niet ontkennen, ik vind het heerlijk. Als hij wat tegen me zegt noemt hij me slet of hoerige slet, ik wil het eigenlijk niet zo genoemd worden maar mijn kut verraad mij, die word natter en natter. Haar tiener kutje word gevingerd zijn oude lul gepijpt wa Deze oudere man laat zijn stijve lul pijpen en neukt het Exotische schoonheid zorgt voor haar eigen orgasme.

Een pijp beurt beffen en het kale kutje neuken. Haar natte kut vingerend krijgt ze een orgasme en likt ha Een lekkere gekleurde lul in haar harige kutje.

Eerst in haar keeltje en dan in haar kutje. De oudere man beft het kale kutje van het meisje en neukt Hij likt het kutje zij spuwt op de grote lul die haar ver Het meisje pijpt laat haar kutje neuken en haar anus tot De golven sperma die hij in haar heeft gespoten druipen u Met een butplug masturbeert ze anal waarna ze pijpt en ge Met de beentjes wijd masturbeert het meisje haar kale kutje. Na het pijpen van de grote lul laat het meisje zich neuke Hij likt de kut van de Latina en neukt haar.

Het meisje pijpt de stijve lul van de oudere man en word De grote lul spuit het tiener mondje vol sperma. In sexy lingerie mastubeerd dit brildragende blondje haar De oudere man beft en neukt het blonde meisje. Met de lolly mastubeerd dit blondje haar kale kutje. Na het orgasme likt ze de vingers. Speel met je kale kut tot je een orgasme krijgt. Hij laat haar Aziatische mondje pijpen en neukt haar Azia Na de douche word het Aziatische meisje geneukt door de e Ze masturbeert pijpt en word geneukt door de grote lul.

Jaaa kijk hoe ik mijn geschoren kut masturbeer tot ik kla Hij neukt haar kont tot hij klaar komt. Tijdens het huiswerk pijpt het meisje de leraar en word z Twee lebische vrouwen beffen en mastuberen elkaar in de b Vingerend likt hij het kale kutje neukt en spuit haar vol Met alleen haar slipje en hoge hakken aan masturbeert ze. Mooi Aziatisch meisje masturbeert tot ze een orgasme krijgt. De grote neger lul word gepijpt en neukt de kale kut van Terwijl haar kutje word gelikt pijpt ze een grote lul.Prive dames nl milf zoekt gratis sex

  • Ik kon toch niet zomaar gebruik van mijn eigen dochter maken? Plagerig had ze haar zoon even bij zijn snikken vast gepakt en twee of drie snelle rukbewegingen gemaakt.
  • Ed kwam nu dichter bij zijn zoon zitten en op gedempte toon vertelde hij hem in het kort over zijn eerste neukpartij.
  • Hoerige slet nat klein kutje

Maagdelijk kutje gratis contact sex


hoerige slet nat klein kutje